TRIK OPERA MINI MAXIS BARU

Salam semua !!!

Pada post kali ni aku nak share tiga trick opmin baru ok.

Access Point guna Maxis 3G WAP ye.

pastu buka mana2 opmin handler yg korang suka dan isi ruang proxy server dengan alamat ni

pilih salah satu je tau

m.hotube.com.my.labi3-turbo.beta.opera-mini.net:80

m.hotube.com.my.azercell-cust.opera-mini.net:80

m.hotube.com.my.optimus.beta.opera-mini.net:80

jangan lupa tanda kotak 'Remove port from url' kat atas tu dan kat kotak proxy pilih Http pastu surf la puas2 wink

Perhatian : aku dah test trik ni dan ianya memang working. Kalau ada yang tk tembus ulang balik step kat atas ok.

Kat sini aq nak mintak tolong kpd para pembaca agar klik iklan kat bawah skali tu(korang tak kena caj apa2 pun) utk membantu aku agar dapat mengupdate blog ini dengan lebih pantas dan mudah. Tolong klik ye smile

bye bye

TRIK CGI CAMPUR MAXIS TERBARU

Salam semua!!! Firstly aq nak mintak maaf sbb dh lama tk update tapi aq terlalu sibuk ok (~_~) Takpe skang ni kite straight to the point ok. Trick cgi campur ni korang letak kat front query opmin, uc, ebuddy atau apa2 je app handler ok. ni cginya maxis.mobby.me.mailgnetic.biz/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010000A/http/myproxy.ca/q/nph-index.cgi/000010A/http/ panjang kan...hehe. Jangan lupa guna AP Maxis 3G WAP ye Kat sini aq nak mintak tolong bebanyak kepada pembaca blog... [Read More]

CGI MAXIS 2012

Hello genk, kali ni aq nak share cgi maxis ok.

letak-mana2-freesite-maxis.anongoogle.com/cgi-bin/nph-get.cgi/000000A/http/site yang korang nak surf cam m.vuclip.com

jangan lupa guna Maxis 3G WAP sebagai ap.

bye bye(^,^)

TRICK UCWEB MAXIS MUDAH 2012

Hello semua, kat sini aq nak share trick Ucweb maxis.

Memula download ni
Ucweb Maxis jar

Pastu guna Maxis 3G WAP sebagai ap ok.

nota : Sesetengah hp perlu kredit untuk install first time. Jadi bagi yang tak lepas nak install korang kena guna kredit atau wifi ok (^_^)

kredit kpd Djz_Admin.